CFI Group söker nu Trainee Associates (nyutexaminerade studenter upp till 1 års erfarenhet) och Associates (1-2 års relevant arbetslivserfarenhet) till kontoret i Stockholm

Vi erbjuder
Möjlighet att arbeta i ett internationellt konsultbolag tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor. Du får möjlighet att lära känna ett stort antal olika branscher och ha kontakt med uppdragsgivare på hög nivå. Arbetsuppgifterna är varierande och utvecklingsmöjligheterna är goda.

Rollbeskrivning Trainee Associate
Som Trainee Associate delar du din tid mellan vår Client Operationsavdelning (back office) och Client Engagement (konsultorganisationen). Avsikten med traineeprogrammet är att du först lär dig CFI Groups arbetsmetoder och analysverktyg och därefter gör dig redo att gå in i en juniorkonsultroll (Associate).

Rollbeskrivning Associate (efter Traineeprogram)
Du arbetar i team och har direktkontakt och ansvar gentemot våra klienter. Detta ställer krav på mycket god förmåga att tydligt och inspirerande förmedla resultaten av våra analyser och rekommendationer för hur klienten bör agera utifrån dessa.
Du kommer att:
 Arbeta nära klient och kollegor
 Analysera och tolka resultat
 Förmedla slutsatser och rekommendationer av analyser till klient
 Vara delaktig vid försäljning av nya uppdrag till såväl befintliga som nya klienter
 På sikt projektledaransvar gentemot befintliga klienter

Vi söker
Du har en civilekonom- eller civilingenjörsexamen, och tycker mycket om strategi, statistik, analys och verksamhetsutveckling. Du är nyexaminerad eller har arbetat upp till 2 år efter studierna. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, har mycket goda kunskaper i Officepaketet (Excel & PowerPoint) och är bekväm att arbeta med stora datamängder. Det är viktigt att du jobbar lika bra i team som självständigt. Du är van vid att arbeta mot deadlines och hantera olika projekt samtidigt. Vidare ska du känna dig bekväm i att tala inför andra människor.

Som person är du…
En självgående och driven problemlösare som triggas av utmaningar. Du har en god förståelse för siffror och en av dina styrkor är ditt välutvecklade logiska tänkande. Samtidigt som du är mycket noggrann och strukturerad, är du duktig på att samarbeta och har starkt kundfokus. Du förstår vikten av att hela tiden ligga steget före och ta egna initiativ då det är upp till dig själv att självständigt strukturera och organisera din arbetsdag och dina arbetsuppgifter. Vidare är du van vid ett högt tempo, har en god förmåga och erfarenhet av att hantera stressiga situationer genom att sätta upp tidsramar och alltid möta deadlines.

Vi på CFI Group
Vi arbetar och utvecklas tillsammans mot gemensamma mål där allas bidrag är av yttersta vikt. Våra värdeord är Kunniga, Lyhörda, Engagerade, Pålitliga och Proaktiva, vilka vi tillämpar såväl internt som i samtliga våra uppdrag med målet att vara marknadens bästa affärspartner.

Kontakt
Vi ser fram emot att få din ansökan via fredrik.luttropp@cfigroup.se så snart som möjligt, dock senast 2019-02-28. Varmt välkommen med din ansökan!