Året 2021 börjar närma sig sitt slut och det har blivit dags att summera!

Under 2021 har vi på CFI Group sett många nya kundbeteenden där ute samt intressanta förskjutningar i andra, och vi har fått möjligheten att jobba med många spännande utmaningar tillsammans med våra kunder. 

Och utmaningarna ser ut att fortsätta åtminstone ett tag framöver; pandemin, restriktioner, att återvända till arbetsplatsen för att sedan återigen förbereda för att återvända till eventuellt hemarbete präglar bara några av de snabba vändningar som skett på kort tid. 

Samtidigt som vi alla har blivit världsklass på digitala möten så har vi under året också upplevt deltagarrekord när det gäller de få fysiska (IRL) event som vi faktiskt haft. Ett riktigt hybrid-år med andra ord. Man kan ju verkligen undra hurdant 2022 kommer att se ut? 

På CFI har vi fått in flera nya medarbetare och vi är superpeppade inför det nya året. Men först ska vi ta en liten paus och ladda batterierna innan vi tar nya tag 2022. Som alltid, ser vi på CFI Group framemot ett fortsatt gott samarbete och att vi får möjligheten att ses IRL fler gånger framöver.

Vi vill framföra vårt stora tack till alla våra kunder, samarbetspartners, intressenter och kollegor! Tillsammans har vi så mycket att vara tacksamma för!

God Jul och Gott Nytt År önskar,

Teamet på CFI Group Nordic